fbpx

Over ons

Over ons

Over ons

Twenty4fitness

Wie zijn wij? Wij zijn Twenty4fitness. De fitness speciaalzaak waar je al je fitness items wilt aanschaffen. Wij hebben veel affiniteit met de fitness branche. en hebben jaren lange ervaring in zowel het adviseren als het trainen van klanten. Wij stoppen daarom al onze kennis en passie in dit mooie bedrijf.

En helpen jou dan ook graag met het maken van de juiste keuzes dit op basis van jou wensen, behoefte en doelstelling. Neem hiervoor gerust contact op.

Wij bieden een ruim assortiment fitness artikelen aan. de merken die wij verkopen zijn onder andere merken zoals Matrix, Lifemaxx, Technogym, Gymfit, sveltus en DKN. Om jou zo te voorzien van de beste apparatuur.

Wij hanteren een eigen voorraad vandaar dat de meeste producten direct uitgeleverd of verzonden kunnen worden. De verzending gaat via de transporteur of wij leveren de producten zelf uit. 

Liever je producten dezelfde dag nog in huis? Dan kan je jou bestelling afhalen bij onze opslag. 

Je aangeschafte producten door ons zorgvuldig laten monteren? Dat is bij twenty4fitness ook mogelijk. Vraag hiervoor bij aanschaf voor de mogelijkheden 

Twenty4fitness

Onze gegevens

Showroom

Gegevens

Scroll naar boven
💬 Chat met ons