Twenty4fitness

Over ons

Over ons

Twenty4fitness

Wie zijn wij? Wij zijn Twenty4fitness. De fitness speciaalzaak waar je al je fitness items wilt aanschaffen. Wij hebben veel affiniteit met de fitness branche. en hebben jaren lange ervaring in zowel het adviseren als het trainen van klanten. Wij stoppen daarom al onze kennis en passie in dit mooie bedrijf.

En helpen jou dan ook graag met het maken van de juiste keuzes dit op basis van jou wensen, behoefte en doelstelling. Neem hiervoor gerust contact op.

Wij bieden een ruim assortiment fitness artikelen aan. de merken die wij verkopen zijn onder andere merken zoals Matrix, Lifemaxx, Technogym, Gymfit, sveltus en DKN. Om jou zo te voorzien van de beste apparatuur.

Wij hanteren een eigen voorraad vandaar dat de meeste producten direct uitgeleverd of verzonden kunnen worden. De verzending gaat via de transporteur of wij leveren de producten zelf uit. 

Liever je producten dezelfde dag nog in huis? Dan kan je jou bestelling afhalen bij onze opslag. 

Je aangeschafte producten door ons zorgvuldig laten monteren? Dat is bij twenty4fitness ook mogelijk. Vraag hiervoor bij aanschaf voor de mogelijkheden 

persoonlijk advies

Ontmoet onze adviseurs

Rawand Zankana

Martsen Overzet

Werken bij twenty4fitness ?

Stuur je motivatie naar: Info@twenty4fitness.nl

Doe er je voordeel mee

Voordelen

Persoonlijk advies

Doordat wij jaren lange ervaring hebben in de fitness branche kunnen wij jou goed adviseren met het juiste product. Dit zodat jij snel en gemakkelijk je doelstelling kunt behalen.

FruiteCreated with Sketch.

Eigen voorraad

Doordat wij een eigen voorraad hanteren kunnen wij de producten snel uitleveren. Afhalen is natuurlijk ook mogelijk op afspraak.

BCreated with Sketch.

De beste kwaliteit

Wij maken gebruik van A-Label producten. Dat betekend de beste kwaliteit. Met altijd 2 jaar garantie en levenslange service.

Twenty4Fitness jou fitness speciaalzaak

EAT. SLEEP.shop. GYM. REPEAT.

Twenty4fitness

Onze gegevens

Gegevens

Showroom

Nanningaweg 46-18 8431 AC Oosterwolde Nederland

Kantoor

Menninge 21 8431CB Oosterwolde Nederland

Gegevens

Twenty4fitness

Met ons advies is jouw doel dichterbij dan je denkt